Atelier GR

Marian Gerrits

Wim Gerrits

Schildervakanties 2019

Je hebt schildercúrsussen en schildervakánties. Wij willen je in deze schilderweek het gevoel geven dat je echt op vakantie bent. Dat houdt in dat je je vijf dagen lang ongegeneerd aan je hobby kunt overgeven terwijl je in de watten wordt gelegd. Onze onvolprezen kok zorgt er voor dat er elke dag een heerlijke lunch voor je klaar staat en verwent je met kopjes koffie en thee en een drankje aan het eind van de dag. Maandag eten we met z’n allen in een gezellig eetcafé, woensdagavond dineren we in het atelier en vrijdag sluiten we af met een feestelijk buffet. Hoort er allemaal bij! En natuurlijk hoef je je niet te bekommeren om de afwas!

In ons ruime en lichte atelier met een zonnig binnenplaatsje willen we je inspireren om nieuwe schilderwegen in te slaan. Je niet bij de hand houden maar wél samen een zoektocht ondernemen naar ideeën om zo een creatief proces op gang te brengen.
Naar aanleiding van een uitgangspunt, een thema, worden diverse technieken en materialen uitgeprobeerd die leiden tot verrassende resultaten.

De cursus is toegankelijk voor beginners ( die denken dat ze niets kunnen) en gevorderden (die eens wat anders willen).

  

 

Data 19 t/m 23 augustus en 26 t/m 30 augustus 2019
Tijd 10.30 tot 17.30 uur
Prijs € 385,00
Inclusief alle materialen, 5x lunch, 1x diner in eetcafé, 1x diner in atelier,
slotbuffet, koffie, thee en een drankje na afloop.
Exclusief avondmaaltijd op dinsdag en donderdag
Plaats Johannes Semsstraat achter nr. 16
Opgave info@ateliergr.nl 058 2120384 / 06 23365171

 

   

 

 

Kijk ook eens op mijn nieuwe website